La web del col·leccionisme de licors en miniatura. Tinc 2216 Idioma www.minilicor.cat en catala  www.minilicor.cat en castellano        19-12-2018
User:
  CERCAR
  ESTADÍSTIQUES
  ALTRES
  GOOGLE
Internet
minilicor.cat
     Inici > Noticies > Canvi de servidor

Canvi de servidor Canvi de servidor

El dia 18/1/2010 he canviat de servidor on tinc allotjada la plana. Disculpeu les molèsties.

El dia 18 de gener de 2009 he canviat de servidor on tinc l'allotjament d'aquestes planes. Amb l'anterior tenia problemes amb els emails, l'àrea privada per mantenir la base de dades, i d'altres problemes.

Després de veure que no es solucionaven, he decidit fer el canvi. Espero que a partir d'ara tot funcioni una mica millor.

Si alguna cosa no funciona bé, o un link no és correcte, si us plau, aviseu-me i ho corregiré tant aviat com sigui possible. Al menú trobareu la plana amb el meu email (que possiblement canviarà d'aquí poc).

Disculpeu les molèsties que això us pugui ocassionar.

Encara que no veieu canvis significatius en la web, he aprofitat per millorar les pàgines per dintre. Per exemple, la galeria de fotografies ara es carrega amb molta rapidesa, a diferència d'abans que tardava aproximadament mig minut. També he afegit el fil de la pàgina que estàs consultant. També he canviat el motor amb el qual genero les notícies. En fi, espero que les millores siguin per a bé.

   © Manel M. 23-abril-2006 Versió 2.0
   http://www.minilicor.cat
Copyright i Privacitat