La web del col·leccionisme de licors en miniatura. Tinc 2216 Idioma www.minilicor.cat en catala  www.minilicor.cat en castellano        19-01-2019
User:
  CERCAR
  ESTADÍSTIQUES
  ALTRES
  GOOGLE
Internet
minilicor.cat
     Inici > Noticies > Presentació

Grafic minilicor.cat Presentació

Hola, us presento al passadís de casa meva. Bé, millor dit, a la col·lecció d'ampolles en miniatura de licors i altres derivats etíl·lics que vaig iniciar fa uns anys. L'any 2000 va caure a les meves mans una petita ampolla d'uns 5 centil·litres i des de llavors... :-)

Avui tinc 2216 ampolles a la col·lecció. Aquestes ampolles són de 54 països diferents. Algunes les he comprat jo personalment aprofitant algun viatge. D'altres són d'amics i familiars que tot sabent la meva afició, es dediquen a buscar-les. Els podeu trobar a la plana d'Agraïments.

Aquesta web sorgeix de la necessitat de consultar la meva col·lecció quan estic de viatge. Com que sovint les etiquetes i les formes de les ampolles van variant durant el decurs dels anys, es feia complicat poder saber si determinada ampolla ja la tenia. És la meva intenció poder consultar-la des de l'agenda personal tot i que encara no està la web preparada.

En segon lloc, aquesta web vol ser un punt de trobada de col·leccionistes d'ampolletes de licors. És per això que part de la informació està en dos idiomes. La dificultat de mantenir tot el contingut en dos idiomes fa que algunes parts no estiguin totalment traduïdes al castellà.

Espero que t'agradi.

   © Manel M. 23-abril-2006 Versió 2.0
   http://www.minilicor.cat
Copyright i Privacitat