La web del col·leccionisme de licors en miniatura. Tinc 2360 ampolletes. Escollir idioma          15-07-2024
 User: Convidat  Connect                  Inici > Altres > Presentació

Grafic minilicor.cat

Presentació

Hola, us presento al passadís de casa meva. Bé, millor dit, a la col·lecció d'ampolles en miniatura de licors i altres derivats etíl·lics que vaig iniciar fa uns anys. L'any 2000 va caure a les meves mans una petita ampolla d'uns 5 centil·litres i des de llavors... :-)

Avui tinc 2360 ampolles a la col·lecció. Aquestes ampolles són de 57 països diferents. Algunes les he comprat jo personalment aprofitant algun viatge. D'altres són d'amics i familiars que tot sabent la meva afició, es dediquen a buscar-les. Els podeu trobar a la plana d'Agraïments.

Aquesta web sorgeix de la necessitat de consultar la meva col·lecció quan estic de viatge. Com que sovint les etiquetes i les formes de les ampolles van variant durant el decurs dels anys, es feia complicat poder saber si determinada ampolla ja la tenia.

En segon lloc, aquesta web vol ser un punt de trobada de col·leccionistes d'ampolletes de licors. És per això que part de la informació està en dos idiomes. La dificultat de mantenir tot el contingut en dos idiomes fa que algunes parts no estiguin totalment traduïdes.

Espero que t'agradi.